Marko Borštnar, direktor

Znanje, kvaliteta in trdo delo so naše vrline!
Preizkusite nas!

Družinsko podjetje CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o. temelji na 37 letnih izkušnjah na področju mehanske obdelave kovin. Podjetje CNC Borštnar d.o.o. je združeno iz dveh podjetij: CNC obdelava kovin Marko Borštnar s.p. (sin) in Kovinostrugarstvo Borštnar Drago s.p. (oče).

Za svoje delo smo prejeli certifikat Bonitete odličnosti in vrsto priznanj s strani Območne obrtne zbornice Sevnica. V letu 2015 smo prejeli tudi občinsko priznanje – Srebrno plaketo za dosežke na področju podjetništva v občini Sevnica.

Ukvarjamo se z obdelavo vseh vrst materialov, od jekla, aluminija, nerjavnega materiala in tudi drugih kovin in nekovin. Ponujamo storitve struženja in rezkanja na najsodobnejših CNC stružnicah z gnanimi orodji in CNC rezkalno obdelovalnih centrih. Uporabljamo CNC obdelovalne stroje priznanih svetovnih proizvajalcev, kot so DOOSAN, HYUNDAI WIA, PITTLER, INDEX. uporabljamo tudi podajalne naprave LNS HYDROBAR. Za razvoj, konstruiranje in programiranje pa uporabljamo SolidWORKS in SolidCAM programski paket.

Naše podjetje je poznano po izdelavi unikatnih zahtevnih izdelkov, izdelavi veliko in maloserijskih izdelkov iz odlitkov in odkovkov ter paličastega materiala. Pri obdelavi nam pomaga NC tračna žaga. V zadnjih nekaj letih pa se izkazujemo tudi po izdelavi manj zahtevnih orodij, kot so kokile za litje aluminija, orodja za kovanje, kalupov za pihanje plastike in vlek pločevin.

VIZIJA

Z lastnim znanjem, z dinamičnim razvojem proizvodov, s sodobno tehnološko opremo in  s poslovnim dolgoročnim povezovanjem z evropskimi podjetji želimo postati prepoznavni v evropskem prostoru na področju razvoja in proizvodnje ciljnih segmentov rezkanih in struženih proizvodov.

POSLANSTVO

Temeljno poslanstvo našega podjetja je skrbeti za nenehen razvoj naših tehnoloških procesov. To bomo dosegli s stalnim vlaganjem v novo tehnologijo ter nenehnim izobraževanjem naših zaposlenih. Naše poslanstvo je tudi skrb za zadovoljstvo kupcev in drugih poslovnih partnerjev, ohranjati dobro delovno okolje za zaposlene in skrbeti za bližnje okolje.

NAŠE PREDNOSTI

  • zadovoljstvo kupcev
  • kvalitetna izdelava proizvodov
  • točni dobavni roki
  • hiter odzivni čas
  • visoka tehnološka opremljenost
  • velike proizvodne kapacitete
  • strokovna usposobljenost kadra