PROSTA DELOVNA MESTA

Išče se: CNC programer – operater za delo na CNC stružnicah, več o oglasu si preberite na portalu MojeDelo.com

Išče se: CNC programer – operater za delo na CNC rezkalnih strojih, več o oglasu si lahko preberete na portalu MojeDelo.com

V našem podjetju zagotavljamo prijetno delovno okolje z dolgoletno tradicijo. Svoj razvoj in uspeh gradimo z zaposlenimi, ki so odprti za nova znanja, delavni, strokovni in motivirani. Zavzemamo se za ohranjanje dinamičnega tima v prijateljskem vzdušju.

Če vas zanima delo v našem podjetju nam lahko pošljete motivacijsko pismo z življenjepisom po pošti ali na elektronski naslov info@cncborstnar.eu. Z veseljem bomo prebrali in se vam morda oglasili s povabilom na začetek pogovora o sodelovanju.

PRAKTIČNO USPOSABLJANJE

Podpiramo mlade in nudimo možnost opravljanja obveznega praktičnega usposabljanja. Ponujamo zanimivo delo v prijetnem kolektivu, kjer lahko pridobite veliko praktičnih znanj in izkušenj.

ŠTUDENTSKO DELO

Preko študentskega dela lahko študentje in dijaki pridobite v našem podjetju veliko delovnih izkušenj na visoko tehnoloških CNC strojih in moderni tehnologiji ter praktična znanja na področju strojništva.

ZAPOSLITEV

Nudimo dinamično timsko delo, redno in dobro plačilo ter tudi možnost razvijanja vaše kariere. V podjetju zaposlujemo predvsem perspektivne kadre za delo na CNC stružnicah in CNC rezkalno obdelovalnih centrih.